Bol tereyağlı
Bol tereyağında patates kızartılır. Sonra üzerine ince kesilmiş soğan boşaltılar. Hemen peşinden yine ince kesilmiş sivri biber eklenir. Biraz kızartıktan sonra sucuk (tahmin ettiğiniz gibi ince kesilmiş) karışıma dahil edilir. Akabinde bir bardağının yarısında su ve salça karışımı hazırlanır. Bu karışıma baharatlar da ilave edildikten sonra halihazırda pişmekte olan karışımımıza eklenir. 2-3 dakika daha piştikten sonra kaşar peynir ilave edilir. Ve olduğu gibi servise sunulur. İki üç sebzeyi birbirine karıştırıp kızartma işi, çok büyük bir marifetmiş gibi böyle blogda anlatılır. O yemeğin gece 00.30'da yenmesinden ve ertesi sabah kahvaltıyı Eti Form'la yapılmasından hiç bahsetmiorum. Ama reyiz çok güzeldi lan. Saç tavanın da etkisi büyüktür eminim. Ama o tereyağ ve salçanın eşsiz uyumu. Aman yarabbi.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder